Фотографии од Маршот на Средношколскиот пленум

17039480837_606a0997a0_z

Фотографиите на Ванчо Џамбаски од Маршот на Средношколскиот пленум – поддржан од Наставничкиот, Студентскиот и Професорскиот пленум – се поставени на Flickr.

Advertisements